Kerstmarkt
 

 

Start
Omhoog
werking
vers bloed gezocht
vaste activiteiten
nieuws
verslagen RvB
ideeŽnbus
foto
sponsoring
contact
Sitemap


Brug 2 op Facebook

 

 

Kerstmarkt Düsseldorf

Zaterdag 21 december 2013

Binnen de buurtwerking was de vraag groot terug een kerstmarkt te bezoeken in Duitsland, de Heimat van de kerstmarkten. De kerstmarkt Düsseldorf is verreweg de leukste van Duitsland, men zegt groter en gezelliger dan Keulen en Aken.

Het sfeervolle oude stadscentrum wordt elk jaar omgetoverd in de leukste kerstmarkt van het land. Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke glühwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding. De reusachtige kastanjebomen zijn tijdens de kerstmarkt met prachtige lichtjes versierd. Deze kerstverlichting leidt U tevens naar een volgend feeëriek pleintje.

 

Vertrek is gepland rond 8.30u aankomst rond 21.30u. op zaterdag 21 december.

Ook dit jaar hebben we getracht de prijs democratisch te houden en zullen we opnieuw beroep doen op maatschappij Busreizen Verhoeven die instaan voor een luxeautobus met chauffeur.

Voor we huiswaarts keren trakteert het bestuur op een welverdiende verwarmende borrel (of frisdrank, bier), kwestie de terugreis aangenaam aan te vangen.

Wij hopen op vele buurtreizigers,....

Stuntprijs: volw.  13.50 euro en kind 9.50 euro voor buurtbewoners. Niet buurtbewoners betalen volw. 17.50 euro en kind 12.50 euro.

Download hier het inschrijvingsformulier.